Bureau

Reach is een strategisch communicatiebureau

We kunnen snel doorgronden
en tot de kern komen

We kunnen maken wat we bedenken

Bij Reach hebben we de korte lijnen waar je als opdrachtgever blij van wordt

Geen accountmanagers en andere overhead, maar rechtstreeks contact met de mensen die de klus klaren.

We zijn sterk in strategische communicatie-vraagstukken, die we snel doorgronden zodat 
we samen tot de kern komen.

Vanuit onze bestuurlijke ervaring in het bedrijfsleven kijken we verder dan jouw uitdagingen in communicatie en marketing. 

We nemen de impact van onze adviezen op jouw bedrijfsvoering serieus.

Maak kennis met Reach

Ons team staat voor wat we adviseren

Sterker, we kunnen maken wat we bedenken en zijn betrokken bij jouw project totdat het een succes is.

Onze creaties

Over Klaas Jan

Sprinten, verspringen of kogelstoten… Klaas Jan blinkt erin uit. Hij heeft zelfs in 2019 de eerste plaats behaald op de 60 meter sprint NK indoor. Als Senior art director is Klaas Jan heel visueel ingesteld. Soms bromt hij even, maar niet veel later zit het ontwerp al in je mail. Als hij niet achter zijn computer zit, is hij een blokje om.

Klaas Jan

Senior art director

Over Dick

Dolomieten, Himalaya gebergte of de oerwouden van Guatemala, Dick houdt van een uitdaging in de buitenlucht én in zijn werk als UX strateeg en Creative director van Kinekt, het zusterbureau van Reach waar we de werkvloer mee delen. Sinds kort is hij met maar liefst twee dames gaan samenwonen: zijn vriendin plus een pluizige kitten.

Dick

UX strateeg

Over Cathelijne

Ooit begonnen bij de bladen, inmiddels alweer jaren werkzaam in het content marketing vak. Wie schrijft, die blijft. Dus dat doet Cathelijne dan ook veel en vaak. Zo niet dagelijks. Wat ze verder elke dag doet, is haar Jack Russell Fiep uitlaten en zorgen dat het thuis met drie puberzonen allemaal reilt en zeilt. Sporten lukt niet elke dag, maar drie of vier keer per week is en blijft wel het streven.

 

Cathelijne

Content manager

Over Marco

Met ruim 25 jaar ervaring weet Marco mensen op hun gemak te stellen. Dat hij plezier in zijn werk heeft, zie je aan de grote glimlach die hij regelmatig op zijn gezicht heeft. Geboren in het oosten van het land woont hij nu al enige tijd in het midden. Wel zo handig want voor de relaties van Reach rijdt hij het hele land door.

Marco

Fotograaf

Over Harold

Producer, songwriter en sounddesigner Harold is al van jongs af aan met muziek bezig. Recht uit zijn hart combineert hij pure, betekenisvolle teksten met mooie melodieën. Voor Reach produceert hij podcasts en andere geluidsproducties. Als hij niet werkt, leidt hij met regelmaat gospelbands voor volle zalen.

Harold

Sound designer

Over Alec

Van autojournalist bij het roemruchte tijdschrift Autovisie, eindverantwoordelijke voor de internationale productie en distributie van zakenbladen als Time, The Economist en Forbes tot en met bestuurder van de marketingcommunicatiedivisie bij een beursgenoteerd concern; Alec heeft het allemaal gedaan. Hij heeft er benzine in z’n bloed en ongekende reislust aan overgehouden. En een berg journalistieke en bedrijfskundige ervaring waar de relaties van Reach dagelijks de vruchten van plukken.

 

Alec

Communicatiestrateeg en eigenaar

Over René

René maakt gave videocontent, van concept tot en met realisatie. Filmen met drones is zijn specialiteit. Dankzij gespecialiseerde apparatuur op de auto kan hij op hoge snelheden gestabiliseerde shots maken. Geen uitdaging voor onze klanten gaat René te ver of te hard.

René

Videograaf

Over Ivo

Ivo is gespecialiseerd in het helder visualiseren van communicatie. Hij helpt een complex verhaal helder in beeld te brengen. Dat doet hij door middel van frisse infographics en pakkende illustraties.

Ivo

Illustrator

Wij helpen
je verder

Door samen te werken met Reach hebben we meer slagkracht en voegen we vernieuwing en creativiteit toe

Simone Schothorst, senior communicatiemanager Pensioenfonds ING
Bekijk het hele verhaal